• přednášející: Jiří Lošťák
  • host: Petr Zelík, franchisor, www.oxalis.czOXALIS prodejny s čajem a kávou

Základ franchisového konceptu, franchisová dokumentace

  • požadavky na franchisový manuál, přenos know-how
  • členění dokumentace franchisového konceptu, obsah, standardy EU
  • formy dokumentace franchisového konceptu
  • postup sestavení a tvorba franchisové dokumentace
  • e-HandBook – webová aplikace pro správu franchisové dokumentace
  • ukázky manuálů tuzemských i zahraničních konceptů
  • úkoly managementu, role franchisového manažera
  • příklady využití manuálů v praxe
  • e-FAQBook – webová aplikace na zvládání opakujících se dotazů od franchisantů

Katalog dodavatelů, služby pro franchisanta

  • povinní dodavatelé
  • doporučení dodavatelé
  • výhody vedení katalogu dodavatelů pro franchisora a franchisanta
  • správa katalogu – role centrály
  • kooperace s jinými franchisovými sítěmi, vzájemný přínos
  • rozdělení služeb (placené, neplacené, přehled možností, …)
  • očekávání franchisanta
  • nejčastější chyby franchisorů při poskytování služeb