Vážení strávnici,
Děkujeme za Vaši přízeň i zpětnou vazbu, kterou nám dáváte. Jen díky zpětné vazbě jsme schopni se posouvat dále.
Snažíme se naše kuchaře i vzdělávat a učit novým věcem. Na letošní jaro jsme si naplánovali dvě akce, kterými se stanete součástí i vy. Podařilo se nám domluvit kuchaře, kteří s námi budou vařit a následně je uvidíte i na výdeji.
ŠPANĚLSKÉ SPECIALITY 21. A 22.3.
Podařilo se nám navázat spolupráci s panem Miguel Angel Moraga Delgado alias "Mitxel". Své kuchařské dovednosti získával v nejprestižnějších restauracích na světě. Vařil například v restauraci The Fat Duck nedaleko Londýna, která je oceněná třemi Michelinskými hvězdami.
ČÍNSKÉ A THAJSKÉ SPECIALITY 2.-5.5.
Další kuchař, který k nám zavítá, je pan Vong Lianphoukham a bude nás zasvěcovat do tajů čínské a thajské kuchyně. Tuto kuchyni jsme vybrali záměrně, protože víme, že je oblíbená, ale přiznáme, že ve velkokapacitní kuchyni se vaří úplně jinak než v malém.
Ještě je tu jedna nepotěšující informace, od 1.4. jsme vzhledem k nárůstu ceny energií nuceni navýšit režii prozatím o 5,- Kč.